Betöltés

Szálláshelyek

Kistolmács Erdei Lak

A Kistolmácsi Erdei Lak Kistolmács és Bázakerettye között, Kistolmácstól 1 kilométer távolságra, a víztározó északkeleti végénél, a közút mellett található.
A korábbi klasszikus vadászházat 1988-ban a korábban itt álló munkásszállóból alakította ki, majd 2020-ban teljeskörűen felújíttatta a Zalaerdő Zrt.
A teljes belső átalakítás megduplázta a férőhelyek számát, így már nyolc fő elhelyezésére van lehetőség, két különálló lakrésszel. Az egybenyitható belső tér révén az épület nagyobb baráti társaságok számára is igénybe vehető. Mindkét apartman két szobával, saját konyhával, étkező helyiséggel, fürdőszobával és külön bejárattal rendelkezik. A kisebb alapterületűhöz egy erdőre néző fedett terasz, a nagyobbikhoz egy fa nyílászárókkal körbevett, az év minden szakában használható télikert tartozik. Az erdei lak egy, a télikerthez kapcsolódó közösségi helyiséggel is rendelkezik, ahol egyidejűleg elegendő hely biztosított az összes vendég számára. Ideális hely turistáknak, csendes környezetre vágyó családoknak és baráti társaságoknak egyaránt.

A felújítás a Téry Ödön Nemzeti Turistaház-fejlesztési Programnak köszönhetően valósult meg.

Kistolmácsi Erdei Lak

A festői rét, az erdei vasút közeli állomása, a Kistolmácsi-tó – horgászati lehetőséggel – mind-mind kiváló kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak az itt megszálló vendégek számára.

Kistolmácson a fentieken kívül az alábbi szabadidős lehetőségek állnak rendelkezésre: túrázás a Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúra útvonalon, természetjárás, kerékpározás, szalonnasütés a kijelölt helyeken, úszás, napfürdőzés.

Programajánló

  • Horgászat, fürdőzés a Kistolmácsi-víztározón,
  • Erdei kirándulások a könnyű sétától egészen a hosszú túrákig (Kéktúra),
  • Csömödéri Állami Erdei Vasút,
  • Bázakerettyei Termálfürdő (3 km),
  • Budafai Arborétum (4 km),
  • Vétyemi Ősbükkös (10 km),
  • „Göcsej kincsei, az erdő és a fa” című kiállítás, Lenti (32 km)

További információ

Anikó Vitális Molnárné
Mobil: +36309338851
E-mail: vitalis.aniko@zalaerdo.hu

Térkép

GPS koordináta: 46̊30’12,00” É; 16̊44’09,91” K


Kapcsolódó galéria