Betöltés

Hírek

Rajzpályázat

A Zala Megyei Vadászkamara és Vadászszövetség „Zalai dombok-völgyek között” címmel rajzpályázatot hirdet általános iskolások részére.

A pályázat beadásának határidejét a kiírók módosították, a végső beadási határidő: 2020. június 30. helyett 2020. július 15.

Inspirációnak a következő verset ajánlják, de a téma szabadon választható.

Weöres Sándor: Egyszép domb ide-kékül

Egy szép domb
Ide-kékül
Lágy hajnali fényben,
Hűsölni és
Jóllakni
Ottan lehet nékem.
Fényes kert
Almát terem,
Tarka, mint az élet,
Ott az apa
És anya
Hét gyerekkel élhet.
Domb-lejtőn
Kelet felől
Csupa szilva, szőlő,
Édes-piros
Szép gyümölcs
Napsütésben megnő.

Az alkotások készítésénél bármilyen technika kreatívan használható, A4-es méretű rajzlapra. A pályaműveket a Zala Megyei Vadászkamara címére kérik eljuttatni (8900 Zalaegerszeg, Petőfi Sándor u. 39.) 2020. június 30-ig.

Pályázni lehet egyénileg és oktatási intézményen keresztül. A kiírók kérik, hogy a rajzok hátoldalára nyomtatott betűvel írják fel a pályázó nevét, iskoláját, osztályát, postacímét, valamint telefonos elérhetőségét. Információ: +36303212552

A díjazottakat előzetesen telefonon, vagy e-mailben tájékoztatják. A nyereményeket 2020. augusztus 29-én az Országos Vadásznap és Zalai Vadászati Évadnyitón, a Sohollári-völgyben (GPS: N 46.7257; E 16.8953) adják át. A kiemelkedő pályaműveket a rendezvényeinken kiállítjuk.

A pályázatra beküldött alkotásokat az eredményhirdetést követően a Kamara megőrzi. A pályázó a pályázat benyújtásával egyidőben lemond a mű tulajdonjogáról.