Betöltés

Hírek

Sültekben a legjobbak - Vadgasztronómiai Nagydíj Soponyáról

Kiváló eredményt ért el a Zalaerdő szakácsai főzőcsapat az idei jubileumi, 15. alkalommal megrendezett  Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztiválon szeptember első hétvégéjén Soponyán.

A bográcsban készült vörösboros-csülkös vaddisznópörkölt mellett a szabad tűzön készült ételek kategóriájában is megmérettették magukat. A tárcsán sült vaddisznószelet erdei gombás raguval és töltött burgonyafánkkal elnevezésű ételkölteményüket a nívós zsűri a legjobbnak ítélte, ezzel a Vadgasztronómiai Nagydíjat a Zalaerdő szakácsai nyerték.

A csapat tagjai: Fűr Tamás, Gál Sándor, Gál Sándorné Judit, Trojkó Péter, Trojkóné Szmodics Adrienn, Szatai Ervin és Szatainé Beke Karolina.

A csapat ☺️