Betöltés

Hírek

Közlemény

A Zalaerdő Zrt. értesíti a Tisztelt Érdeklődőket, hogy a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI.10.) Kormányrendeletre hivatkozva 2020. november 11-től a rendelkezés visszavonásáig nem fogadhatunk vendéget szálláshelyeinken, lezárjuk a Nagykanizsai Kilátót, a erdei vasút szerelvényei külön megrendelésre sem közlekedhetnek, továbbá a tervezett rendezvényeinket határozatlan ideig lemondjuk.

Az erdő látogatása - amíg Magyarország Kormánya ettől eltérően nem rendelkezik – továbbra is lehetséges, maszk viselése ott nem kötelező. A parkerdők, nyitott arborétumok, tanösvények, turistautak továbbra is látogathatóak, azonban ebben az esetben is kerülni kell a csoportosulást, és fokozottan figyelni a járványügyi intézkedések betartására.

Amennyiben kérdésük merülne fel, weblapunkon a Kapcsolat menüpontban megtalálják kollégáink elérhetőségét, mind a szakmai ágazatokért, mind a turisztikai szolgáltatásokért felelős személyekét, illetve erdészeteink elérhetőségeit is.

Köszönjük látogatóink és vendégeink szíves megértését!