Betöltés

Hírek

Összes hír

Ajánlattételi felhívás műtrágya beszerzésére

A ZALAERDŐ Zrt. nyílt, egyfordulós pályázatot hirdet a társaság 2020. évi műtrágya mennyiségének beszerzéséhez.

Ajánlattételi felhívás növényvédő szer beszerzésére

A ZALAERDŐ Zrt. nyílt, egyfordulós pályázatot hirdet a társaság 2020. évi növényvédő szereinek beszerzéséhez.

Ajánlattételi felhívás tölgyrönk értékesítésére

Az ajánlattételi felhívások listáját folyamatosan frissítjük.

A Zalaerdő Zrt. tűzifaakciót hirdet!

Az akció 2020. január 7-től 2020. február 27-ig, vagy a készlet erejéig tart!
A tölgy, cser, akác és keménylombos tűzifa-készleteink szárazak, így akár azonnali felhasználásra is alkalmasak.

 

Fedezd fel az örökséged!

Mi fán terem az erdő? címmel indul a 4. Fedezd fel az örökséged! erdőismereti vetélkedő, amelyre 3 fős középiskolás csapatok jelentkezését várja az Országos Erdészeti Egyesület. Az idei téma azt járja körbe, hogy mi mindent adnak nekünk az erdők, és milyen hatással vannak ránk.

Irodalmi pályázat

A Zalaerdő Zrt. irodalmi pályázatot hirdet a Zala Megyei Vadászkamara és Vadászszövetség „Zalai dombok-völgyek között” című rajzpályázatához kapcsolódva általános iskolások részére „Környezettudatosság a zalai dombok-völgyek között” címmel.

Cikkpályázatot hirdet az Erdészeti Lapok Szerkesztősége

Az Országos Erdészeti Egyesület és az Erdészeti Lapok Szerkesztőbizottsága több fiatal szerzőt kíván megnyerni a Lapokban való publikálásra - az erdész szakmából és azon kívülről is. Ezért szakcikk-pályázatot hirdetnek a tágabban értelmezett erdészettudomány, az erdőgazdálkodási gyakorlat, illetve az erdőhöz köthető biológiai, ökológiai és műszaki tudományterületek művelői körében.

Vadászfácánok eladók

A ZALAERDŐ Zrt. homokkomáromi fácántelep-állományából szép tollazatú, jó röpkészségű, felnőtt vadászfácánokat értékesít.

Ajánlattételi felhívás apríték alapanyag értékesítésére

A Zalaerdő Zrt. az ajánlattételi felhívások listáját folyamatosan frissíti weblapján. 

Előállított fatermékek, választékok

A Zalaerdő Zrt. a kezelése alatt álló állami erdőterületeken éves szinten átlagosan cca. 320.000-350.000 nettó faanyagot termel ki és értékesít. A választékokat a Vevők igénye szerint készítjük fel és értéksorrendben értékesítjük.

Gyűjtött tűzifagyűjtés

A Zalerdő Zrt. a kezelésében lévő erdőkben a lakosság részére továbbra is lehetőséget biztosít tűzifagyűjtésre, az alábbi feltételek szerint.

Horgászati tilalom

A ZALAERDŐ Zrt., mint a Kistolmácsi-víztározó, illetve a Szentpéterföldei-tó halgazdálkodásra jogosultja értesíti a horgászokat, hogy az említett tavakon 2019. december 24-től általános horgászati tilalmat rendelt el. 

Megértésüket köszönjük!

Emlékerdő

Az „Egy a természettel” Nemzetközi Vadászati és Természeti Világkiállítás, illetve az ehhez kapcsolódó rendezvénysorozat keretén belül Emlékerdőt létesítünk Szentpéterföldén, a településre néző domboldalon.

Fásítási program a Zalaerdőnél II.

A Kaán Károly Országos Fásítási Mintaprogram keretében a Zalaegerszegi Erdészet területén végzett erdőtelepítések közül a Tilaj 7L erdőrészletben végeztek a pásztakészítéssel.

Fásítási program a Zalaerdőnél

Az esős idő ellenére a múlt héten sikerült a Bajcsai Csemetekertben kiemelni a kocsányos és kocsánytalan tölgy csemetéket a Kaán Károly Országos Fásítási Mintaprogram keretében végzett erdőtelepítésekhez. 

Fásítás

Indul az Agrárminisztérium Országfásítási Programja

Elégtétel

Dr. Bagladi Zsolt közjegyző elégtétel-biztosítása a mellékelt képen olvasható kattintás után.

Fa Book applikáció

Az Országos Erdészeti Egyesület a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával hozta létre a Fa Book fahatározó applikációt. Az Android és iOS rendszerekben is ingyenesen elérhető alkalmazás 111 Magyarországon előforduló erdei fa- és cserjefaj terepi meghatározásához nyújt segítséget.