Betöltés

Hírek

Összes hír

Pályázati felhívás - Magasépítési generálkivitelezői munkára

A Zalaerdő Zrt. nyílt, egyfordulós pályázatot hirdet „Horgászház felújítása és átépítése” címmel. 
(építés helyszíne: Kistolmács külterület)
 

Ajánlattételi felhívás apríték alapanyag értékesítésére

A Zalaerdő Zrt. az ajánlattételi felhívások listáját folyamatosan frissíti weblapján. 

Karácsonyfavásár viszonteladók részére

A Zalaerdő Zrt. nagy tételben árusít karácsonyfát a Nagykanizsai Erdészet Bajcsai Csemetekertjében.

A Zalaerdő Zrt. tűzifaakciót hirdet!

Az akció 2019. október 3-tól 2019. december 31-ig, vagy a készlet erejéig tart, a 2-3 méteres tűzifaválasztékokat érinti!
A tölgy, cser, akác és keménylombos tűzifa-készleteink szárazak, így akár azonnali felhasználásra is alkalmasak.
 

Fácánok eladók

A ZALAERDŐ Zrt. homokkomáromi fácántelep-állományából szép tollazatú, jó röpkészségű, vegyes ivarú felnőtt vadászfácánokat értékesít októbertől decemberig.

Pályázati felhívás – Padári erdészeti feltáróút felújítása

A ZALAERDŐ Zrt. nyílt, egyfordulós pályázatot hirdet a Padári erdészeti feltáróút 1,5 km-es szakaszának felújítására helyszíni hideg remix technológiával.

Makkfelvásárlás

A Bajcsai Csemetekert 2019. október 2-án megkezdi az alábbi fafajok termésének felvásárlását: kocsányos és kocsánytalan tölgy, csertölgy, vörös tölgy, feketedió, bükk.

Felhívás!

A Zalaerdő Zrt. értesíti a lakosságot, hogy szeptember hónapban (naponta, délután 16.00 óra és reggel 8.00 óra közötti időszakban) az üzemi vadászterületein intenzív szarvas-vadászatot folytat.

Ugorj fejest az élményekbe!

Jó hírünk van! Aki a Csömödéri Állami Erdei Vasút járatain utazik, menetjegyével 25%-kal olcsóbban vehet kombinált jegyet a Lenti Termálfürdőbe!

Fa Book applikáció

Az Országos Erdészeti Egyesület a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával hozta létre a Fa Book fahatározó applikációt. Az Android és iOS rendszerekben is ingyenesen elérhető alkalmazás 111 Magyarországon előforduló erdei fa- és cserjefaj terepi meghatározásához nyújt segítséget. 

Előállított fatermékek, választékok

A Zalaerdő Zrt. a kezelése alatt álló állami erdőterületeken éves szinten átlagosan cca. 320.000-350.000 nettó faanyagot termel ki és értékesít. A választékokat a Vevők igénye szerint készítjük fel és értéksorrendben értékesítjük.

Gyűjtött tűzifagyűjtés

A Zalerdő Zrt. a kezelésében lévő erdőkben a lakosság részére továbbra is lehetőséget biztosít tűzifagyűjtésre, az alábbi feltételek szerint.

A 2009. évi Erdőtörvény és aktuális rendeletei összeszerkesztve

Az OEE Erdőrendezési Szakosztálya rendelkezésre bocsátotta a 2009. évi XXXVII. törvény az erdőről, az erdő védelméről és az erdőgazdálkodásról 2017-es módosításainak, illetve csatlakozó rendeleteinek 2018. január 2-től hatályos változatát egységes, rendezett formában.