facebook  google  instagram logo  twiter  youtube  kozjolet678

Mentés

Mentés

Mentés

zakatolo erdei iksola

mntbZakatoló Erdészeti Erdei Iskola

Mitől különleges a Zakatoló Erdészeti Erdei Iskola?

Lenti és Kistolmács között 32 kilométer hosszan kanyargó vasúti pályán mozdony húzza azt a különleges oktatókocsit, amely bázisként, guruló osztályteremként működik.

A Zakatoló Erdészeti Erdei Iskola így lehetőséget nyújt arra, hogy a különböző adottságú helyeken kijelölt megállóknál tanulmányozhassuk az erdők, rétek és vizek élővilágát.

A kocsiban megtalálhatóak a megfigyeléshez és a vizsgálatokhoz szükséges hagyományos és digitális felszerelések, igazi felfedezővé téve minden résztvevőt.

A kocsi fűthető és klímával felszerelt, így az év bármely napján izgalmas programokkal várjuk a természet csodái iránt érdeklődőket.

Az érkező diákok számára felejthetetlen élményt nyújt már az erdei vasúton töltött utazás is, ami lehetővé teszi a környék megismerését, az erdők megfigyelését, a különböző területek összehasonlítását. A vonat ablakából gyakran pillanthatjuk meg az itt élő állatokat természetes élőhelyükön, hiszen már hozzászoktak a vasút közlekedéséhez.

A foglalkozások indulhatnak Csömödérből, Lentiből, vagy egyéni igény alapján az erdei vasút más megállójából.

Többnapos program esetén a 46 fős turistaszállónkban kínálunk elhelyezést.

 


Kapcsolat

cim fH-8800 Nagykanizsa, Múzeum tér 6.
tel f +36-93/500-200
mobil +36-30/474-2115
fax f +36-93/500-250
mail f  kozjolet@zalaerdo.hu

Partnerek

  agrarminiszterium 3   erdeiprogramok logo   kisvasútra fel logo 2   OEE logo1   KANIZSATV     amierdonk   filmtar   filmtar 2      balatonfelvidek     erdiszallas logo   Máv-Start zt    OEE logo uj HUN


Mentés

Mentés

Mentés