facebook  google  instagram logo  twiter  youtube  kozjolet345

Mentés

Szpf

A ZALAERDŐ Zrt. vállalkozót keres a Szentpéterföldén található, 12 férőhelyes vadászház működtetéséhez az alábbi feladatok ellátására: vadászházi gondnokság (takarítás, étkeztetés, szállás szolgáltatás, felügyelet).

A helyszín megtekintésére lehetőséget biztosítunk telefonos egyeztetést követően. (+36-30/474-2068)

Az ajánlatokat kérjük 2018. június 25-én 12:00-ig postai úton vagy személyesen, zárt borítékban eljuttatni a ZALAERDŐ Zrt. címére (8800 Nagykanizsa, Múzeum tér 6.) „Szentpéterföldei gondnokság” felirattal ellátva!

 

 

Részletes tájékoztató  a Szentpéterfölde településen található létesítmény (vadászház) működtetéséhez

A létesítmények leírása

Vadászház

Alapterülete 280 m2, kétszintes épület, 6 szobával, szobánként 2 ággyal, minden szobához külön fürdőszoba tartozik, 20 fő leültetésére alkalmas tárgyaló/étkező található, a hely stílusához illeszkedő berendezéssel, cserépkályhával. A vadászházban lévő konyha HACCP minősítésű főzőkonyha, a vadászházi vendégek étkeztetése innen megoldható.

 

A szolgáltatás tárgya:

A pályázatot benyújtó vállalkozó feladatai:

Üzemeltetés:

 • Gondoskodik az épület összes helyiségének szükség szerinti napi, de legalább heti egyszeri takarításáról, melyet saját takarítószereivel végez. Az épület ablakait, nyílászáróit legalább havi egy alkalommal tisztítania kell kívül, belül.
 • Gondoskodik a vendégszobák ágyneműinek rendszeres és szükség szerinti cseréjéről. Az ágyneműt a vendég távozásakor azonnal, ugyanazon vendég több napos ott tartózkodás esetén legalább három naponta cseréli. A törölközőket igény szerint, akár naponta, cseréli.
 • Feladata az ágyneműk, abroszok, terítők, konyharuhák, szalvéták, törölközők stb. mosása (mosatása) olyan gyakorisággal, hogy a szükséges és várható cserékre mindig megfelelő mennyiségű és minőségű tiszta váltás-garnitúra álljon rendelkezésre. A megfelelő garnitúrákat a ZALAERDŐ Zrt. leltár szerinti átadással biztosítja.
 • Higiéniai felszerelésről a vállalkozónak kell gondoskodnia.
 • Figyelemmel kíséri az épület gépészeti berendezéseinek, - víz, villany, fűtés, riasztóberendezés, – állapotát, működőképességét. Hiba vagy működési zavar esetén haladéktalanul elhárítja azokat. Amennyiben a hiba elhárításához szakember igénybevétele szükséges, erről azonnal értesíti a megbízót.
 • A vállalkozó a vadászház fűtését biztosítja, beleértve a cserépkályha és a gáz tüzelésű kazánt is, időben jelzi a gáztartály állapotát, hogy az utánpótlásról a ZALAERDŐ Zrt. gondoskodni tudjon .
 • Gondoskodik a környezet rendben tartásáról, a vadászházhoz tartozó park gondozásáról: fűnyírásról, hó, levél eltakarításáról.

Vendégfogadás:

 • Megszervezi és biztosítja a vadászház vendégeinek étkeztetését, reggeli, ebéd és vacsora bontásban. Az ehhez szükséges nyersanyagot maga biztosítja, és tárolja a szükséges mennyiségben és minőségben. A vendégeknek a megrendelő által meghatározott színvonalú és minőségű, a vadászház konyháján elkészített ételt köteles felszolgálni.
 • Az ételek készítésekor, felszolgálásakor maximálisan köteles betartani a higiéniai, a gasztronómiai, a terítés és felszolgálás írott és íratlan szabályait. Gondoskodnia kell a vendégek által igényelhető italok minőségi és mennyiségi biztosításáról.
 • Konyhai berendezések és felszerelések működőképességét, a terítékek épségét, elhasználtsági fokukat figyelemmel kísérni. Javításukat, cseréjüket vagy pótlásukat haladéktalanul kezdeményezni a megrendelőnél. A konyhai felszereléseket, eszközöket, étkészleteket, pohárkészleteket a ZALAERDŐ Zrt. biztosítja. (Leltár szerinti átadás, teljes anyagi felelősség mellett.)
 • A vadászházba vendégeket csak és kizárólag megrendelő hívhat, fogadhat. Erről, a létszámról, az időpontról és a kért szolgáltatásról vállalkozót olyan időpontban tartozik értesíteni, hogy felkészülhessen. A megrendelő fogadhat vendégeket a vadászházban étkezési szolgáltatás igénybevétele nélkül is.
 • A házban, környezetében a megrendelő rendezvényeket is szervezhet, ezek étkezési ellátása is a vállalkozó feladata.

 

Mind a szálláshely szolgáltatás, mind az étkeztetés esetében az I. osztályú szállodai szolgáltatás teljesítését várjuk el a pályázótól.

Az ajánlatában kérjük feltüntetni az igénye szerinti havi átalány vállalkozói díj mértékét.

A ZALAERDŐ Zrt. vadászházaiban egységes költségtérítést alkalmaz. A pályázónak az étkeztetés nyújtásakor az alábbi normatívákat kell alkalmaznia.

I. osztályú reggeli:
legalább háromféle felvágott: téli-, paprikás szalámi, kolbász, sonka, stb. legalább kétféle sajt: trappista, pannonia, füstölt, stb., zöldségfélék: különféle paprika, paradicsom, esetleg savanyúság, lekvár, jam, méz, meleg étel: tojás különböző módon elkészítve a vendég igényei szerint, sonkával, szalonnával, vagy sült kolbász, virsli, friss péksütemény és kenyér, (barna kenyér is) pirítós, joghurt, actimel, müzli, gyümölcslé, gyümölcs tea, kávé, hideg és meleg tej, a vendég igényei szerint;

I/B. osztályú reggeli
legalább kétféle felvágott: téli-, paprikás szalámi, kolbász, sonka, stb. legalább kétféle sajt: trappista, pannonia, füstölt, stb., zöldségfélék: különféle paprika, paradicsom, esetleg savanyúság, lekvár, jam, méz, meleg étel: tojás különböző módon elkészítve a vendég igényei szerint, vagy sült kolbász, virsli, friss péksütemény és kenyér, (barna kenyér is), joghurt, gyümölcslé, tea, kávé, hideg és meleg tej, a vendég igényei szerint;

II. osztályú reggeli:
legalább kétféle felvágott: téli-, paprikás szalámi, kolbász, sonka, stb. legalább egyféle sajt: trappista, pannonia, füstölt, stb., zöldségfélék: különféle paprika, paradicsom, esetleg savanyúság, lekvár, jam, méz, meleg étel: tojás különböző módon elkészítve a vendég igényei szerint, friss péksütemény és kenyér, (barna kenyér is), joghurt, gyümölcslé, tea, kávé, hideg és meleg tej, a vendég igényei szerint;

I. osztályú ebéd, illetve vacsora:
hideg vagy meleg előétel (hideg előétel leves előtt, a meleg leves után szolgálandó fel) pl.: franciás hidegtál, töltött tojás, sonkatekercs, húsos palacsinta stb.; leves - házilag készített leves; főfogás: legalább kétféle hús, kiegészítve hallal, vagy gombával, vagy zöldségfélék rántva, vagy párolva, két különböző körettel; saláta, lehetőség szerint friss, vegyes idénysaláta, esetleg savanyúság; desszert; gyümölcsök: alma, banán, narancs, szőlő, stb.; mindig frissen főzött kávé és üdítő italok, a vendég igényei szerint.

I/B. osztályú ebéd, illetve vacsora:
leves (házilag készített leves) ebéd esetén, vagy előétel vacsora esetében, illetve félpanziónál a vacsora tartalmazhat előétel helyett levest; főfogás: legalább kétféle hús, egyfajta körettel; saláta, lehetőség szerint friss, vegyes idénysaláta, esetleg savanyúság; desszert, vagy gyümölcsök; mindig frissen főzött kávé és üdítő italok, a vendég igényei szerint.

II. osztályú ebéd, illetve vacsora:
leves vagy előétel (egyszerűbb) a napszaknak megfelelően, illetve félpanziónál a vacsora tartalmazhat előétel helyett levest; egy főfogás salátával, vagy savanyúsággal, sütemény, kávé.

A Zrt. az alábbi nettó költségtérítést biztosítja:

  I. A osztály I. B osztály II. osztály
 reggeli 2100.- Ft 1900.- Ft 1700.- Ft
 ebéd és vacsora 4000.- Ft 3500.- Ft 2800.- Ft

 

 

Kapcsolat - Zalaerdő Erdészeti Zártkörűen Működő Részvénytársaság

cim f H-8800 Nagykanizsa, Múzeum tér 6.
tel f +36-93/500-200
mobil +36-30/474-2115
fax f +36-93/500-250
mail fzalaerdo@zalaerdo.hu

Partnerek

agrarminiszterium         OEE logo1   KANIZSATV      filmtar   filmtar 2   zt    erdomezo           vadaszkamara1  amierdonkMentés