facebook  google  instagram logo  twiter  youtube  kozjolet345

Mentés

Disznovenytermeles illusztracio

A ZALAERDŐ Zrt. pályázatot hirdet az 1. számú Nagykanizsai Erdészet, azon belül a Surdi Díszfaiskola területén található vízház átalakítására, korszerűsítésére.

 

Közzététel: megyei média (Zalai Hírlap) és a társaság weboldala útján.

I. Pályázati részvétel feltételei:

1. szakember tekintetében:

1 fő szakirányú felelős műszaki vezetői jogosultság megléte.

Alkalmasság igazolása: saját vállakozás alkalmazásában vagy rendelkezésre állási nyilatkozattal.

2. referencia tekintetében:

A 2010-2017. években épületgépészeti kivitelezésben elvégzett munka minimum 8 MFt nagyságrendben.

Alkalmasság igazolása: referencia igazolással (megrendelő, nettó ár, munka rövid meghatározásával)

 

II. A pályázati műszaki tartalom

A Tec-Sys Kft., Vajda Csaba tervező tervei szerint (pályázati melléklet: épület gépészet, építészet és erősáramú tervrészek).
A pályázó feladata a terveken szereplő korszerű vízház kialakítása. A jelenleg üzemelő egyik könnyűszerkezetes gépház és szerelvényeinek bontása, a felújításra tervezett gépház teljes körű építészeti és gépészeti korszerűsítése, átépítése és a villamos betáplálás átépítése, korszerűsítése.

 

III. Pályázati dokumentáció átvétele:

A részletes pályázati felhívás és dokumentáció 2017. május 15-ig digitális formában igényelhető a kapcsolattartó e-mail címén (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), vagy elérhető a www.zalaerdo.hu web oldalon.
Az átvétel díjmentes.

 

IV. Pályázat leadása:

A mellékelt ajánlatkérői dokumentáció (lásd alább) alapján készített árajánlatukat 2017. május hó 22-én 10 óráig a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és másolatban a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címekre kérjük megküldeni!

A leadandó pályázat tartalma (a pályázatkérői dokumentációban átvett minták alapján, módosítás nélkül):

-      felolvasólap (pdf formátum)
-      aláírási címpéldány, cégkivonat vagy vállakozói igazolvány másolata (pdf formátum, 30 napnál korábbi)
-      a teljesítésbe bevonni kívánt szakemberek bemutatása
-      nyilatkozat az alvállalkozókról.

Késedelmesen és/vagy hiányosan  leadott pályázatok kizárásra kerülnek.

 

A beruházás várható kezdésének, időpontja: 2017. október 1. A kivitelezés befejezésének tervezett határideje: 2017. október. 30.

A jelenlegi szivattyúk erősen elhasználódott állapotban vannak, amennyiben a berendezések javíthatatlanul meghibásodnának, a munkaterületet soron kívül át kívánjuk adni (hogy a lehető legrövidebb ideig maradjunk szezonban öntözés nélkül), ezért a szerződéskötést követően az alkatrész-megrendeléseket azonnali hatállyal foganatosítani kell, különös tekintettel a hosszabb átfutási idejű speciális elemekre pl. szivattyú blokk.

 

Az ajánlat elkészítésénél kérjük, hogy tételes árajánlatukat a helyszín megismerését, megtekintését követően adják meg, melyre lehetőséget biztosítunk előzetes bejelentkezés alapján!

Alternatív műszaki megoldások benyújtását az alapajánlat megadása mellett a pályázatértékelés során elfogadunk, indoklással ellátva.

Az árajánlatok ismeretében fenntartjuk a jogot az Ajánlatadókkal további tárgyalások lefolytatására.

 

Esetleges kérdésekkel kapcsolatban Gál Károly, vagyongazdálkodási osztályvezető nyújt felvilágosítást az alábbi elérhetőségeken: +36304742120, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Letölthető dokumentumok:

Kapcsolat - Zalaerdő Erdészeti Zártkörűen Működő Részvénytársaság

cim f H-8800 Nagykanizsa, Múzeum tér 6.
tel f +36-93/500-200
mobil +36-30/474-2115
fax f +36-93/500-250
mail fzalaerdo@zalaerdo.hu

Partnerek

foldmuv.miniszterium 3         OEE logo1   KANIZSATV      filmtar   filmtar 2   zt    erdomezo           vadaszkamara1  amierdonkMentés