facebook  google  instagram logo  twiter  youtube  kozjolet678

Mentés

Mentés

Mentés

wildlife 3128367 1920

A Vadászati Kulturális Egyesület meghirdeti a II. ORSZÁGOS VADÁSZATI ONLINE VETÉLKEDŐ-t az általános iskolások részére azzal a céllal, hogy bővítsék a gyermekek ismereteit a vadászatról, a vadgazdálkodásról, és ezzel elősegítsék a vadászat helyes megítélését, elhelyezését a mai civilizált világunkban.


A Vadászati Kulturális Egyesület (VKE) megalakulása óta (1991) munkájával, kezdeményezéseivel, programjaival azon fáradozik, hogy a vadászatot, mint az ember és a természet viszonyának egyik legősibb formáját helyesen ítélje meg a mai civilizált társadalom, megismertessék és megőrizzék a vadászati kultúránkat, hagyományainkat. A vadászat az emberi kultúra bölcsője és fejlődésének az alapja is. Ma már sokkal inkább természetvédelmi, ökológiai jelentőséggel bír, fontos nemzetgazdasági ágazat, a kultúra és a hagyományápolás színtere.

A VKE a vadászati kultúra ügyét szolgálja, egyik legfontosabb feladatának tekinti az ifjúság ismereteinek szélesítését, Ifjúsági Tagozatába be is lehet lépni tagnak. Kezdetnek az általános iskolásokat kérik fel, hogy vegyenek részt a versenyben.

Kezdeményezésük támogatását - a szülők és a tanárok részéről - megköszönjük.

A vetélkedő részletei:
- három fordulóból áll
- minden fordulóban a megküldött feladatsort kell megoldani, melyet a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kell visszaküldeni 2019. március 17-ig
- a feladatlapok letölthetők honlapunkról www.vadaszatikultura.hu valamint a Vadászati Kulturális Egyesület Facebook oldaláról is.
- a beküldött lapon kérjük feltüntetni a diák nevét, életkorát, az iskola nevét, címét
- a három fordulóban elérhető max. pontszám: 75 pont, azaz fordulónként 25 pont,
- továbbá pontokkal díjazzuk a megoldásokkal összefüggésben végzett plusz munkát (kép, fotó, egyedi gyűjtőmunka, stb.)
- a feladatsor bárki részére elérhető, a résztvevők száma nincs korlátozva
- az I. II. és III. helyezett értékes jutalmat kap.

Az első forduló feladatsorát innen tölthetik le, vagy a Google Docs-ban is kitölthetik.

Második forduló a Google Docs-ban!

Harmadik forduló a Google Docs-ban!

Kapcsolat - Zalaerdő Erdészeti Zártkörűen Működő Részvénytársaság

cim f H-8800 Nagykanizsa, Múzeum tér 6.
tel f +36-93/500-200
mobil +36-30/474-2115
fax f +36-93/500-250
mail fzalaerdo@zalaerdo.hu

Partnerek

agrarminiszterium         OEE logo1   KANIZSATV      filmtar   filmtar 2   zt    erdomezo           vadaszkamara1  amierdonkMentés