facebook  google  instagram logo  twiter  youtube  kozjolet678

Mentés

Mentés

Mentés

P1080616 web

A Zalaerdő szakácsai főzőcsapat ismét dobogón végzett a XII. Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztiválon Soponyán, ahol a versenyben induló 56 csapat közül a Vaddisznó kategóriában III. helyezést értek el.

A csülökkel és erdei gombákkal gazdagított vörösboros vaddisznópörkölt mellé fűszeres galuskát kínáltak, ezen kívül tárcsán sütött egyedi fűszerezésű őzcombot készítettek áfonyás prószával körítve.

A csapat tagjai Benke Gyula, Espár Erika, Fűr Tamás, Gazsi Richárd, Milei Tünde, Nagy László, Pálmási Béla, Szabó László, Trojkóné Szmodics Adrienn és Trojkó Péter voltak, akik a zsűrin kívül a vendégeket és az érdeklődő látogatókat is lenyűgözték ínycsiklandó vadételükkel, és újabb lépést tettek a vadételek népszerűsítése terén.

A remek hangulatról a kellemes időjárás mellett a szervező Vadex Zrt. gondoskodott, hiszen az idei évben is neves előadók és látványos bemutatók szórakoztatták a több ezer résztvevőt.

Gratulálunk a szép eredményhez!

Kapcsolat - Zalaerdő Erdészeti Zártkörűen Működő Részvénytársaság

cim f H-8800 Nagykanizsa, Múzeum tér 6.
tel f +36-93/500-200
mobil +36-30/474-2115
fax f +36-93/500-250
mail fzalaerdo@zalaerdo.hu

Partnerek

agrarminiszterium         OEE logo1   KANIZSATV      filmtar   filmtar 2   zt    erdomezo           vadaszkamara1  amierdonkMentés